Tryck och sånt

Vi erbjuder främst transfer-och sublimeringstryck samt brodyr, men kan trycka vad som helst på vilket plagg du vill ha.

För att få bästa möjliga pris (de som finns listade här på sidan) behöver beställningen vara på minst 50 artiklar med samma tryck. Om det är mindre upplagor måste vi höja priserna något (men det är fortfarande billigt).

Kontakt oss på info@lagbutik.se för förslag eller om du har några som helst frågor gällande tryck vare sig det gäller t-shirts, hoodies, shorts eller matchkläder.

Dina tryck kan vara hur stora (nåja) som helst, i stort sett vilka färger du vill och sitta nästan var som helst på dina kläder (såklart är det vissa platser som lämpar sig bättre än andra). Maila dina förslag, vi fixar resten! 

 

 

 

TRANSFERTRYCK
Transfertryck är förtillverkade märken, "transfers", som värms fast på textil med en transferpress. Ska man trycka på få plagg eller många olika sorters plagg är denna metod att föredra. Ett snabbt, billigt och snyggt sätt att få sina kläder profilerade. Hos oss är transfertryck den märkningsmetod som flest kunder väljer. Priset på en transfer varierar både beroende på hur stor den skall vara och antalet färger i loggan. Saknar du en logga eller vill ändra på den du redan har, så hälper vio såklart till med det.

SUBLIMERINGSTRYCK
Sublimering är en tryckteknik som används framförallt för att trycka på textiler, keramik och aluminium/stål. Det går endast att trycka på syntetiska textiler som innehåller polyester. Sublimering är när ett tillstånd ändras från fast till gas utan att bli flytande. Vid sublimeringstryck ändras de fasta färgpartiklarna till gasform genom värme och tryck för att sedan förenas med en polymer åter till fast form. En stor fördel med sublimering är att det är en tämligen snabb och enkel process, medan en nackdel är att färgerna inte blir exakt som original, eftersom själv tekniken innebär att man blandar dne ursprungliga färgen i materialet med tryckfärgen. Vid tryck på textil med högre andel polyester får man bättre och klarare färger. Vita produkter utgör därför bästa kandidaterna för färgtryck vid sublimering.