Trygghetsgaranti

För att du alltid ska känna dig trygg och nöjd med ditt köp så erbjuder www.lagbutik.se alltid 30 dagars öppet köp.

Detta innebär att du som kund alltid kan känna dig ordentligt trygg att när du köper en vara så kan du i lugn och ro hemma, försäkra dig om att du är nöjd med ditt köp. Återköp är såklart under förutsättning att varorna är i samma skick som när du mottog dem och ej använda. Kostnaden och risken för att transportera varor du vill returnera till Lagbutk.se åläggs dig som kund. Allt för att du skall känna dig trygg att köpa dina favoritkläder hos oss!

Öppet Köp gäller ej på artiklar som profilerats, inkl tryck, brodyr och andra typer av tillägg.

 

Prisgaranti
Vi på www.lagbutik.se vill att du alltid ska känna dig trygg med att vi erbjuder dig som kund marknadens bästa priser. Därför erbjuder vi dig följande garanti.

Om du handlar på www.lagbutik.se och vid köptillfället hittar samma vara till ett billigare pris i antingen någon svensk fysisk butik, eller i någon svensk internetbutik (dvs ”.se”) som handlar i SEK, betalar vi tillbaka mellanskillnaden mellan vårt pris och det lägre priset till dig.

För att du skall ha rätt till återbetalning av mellanskillnaden måste du, visa för oss att vara av samma märke, modell, färg och storlek kan köpas billigare av dig som kund enligt ovan, än hos oss. Detta påvisar du genom att skicka oss en annons, länk, eller annat som entydigt visar detta (skärmdumpar godtas inte)

För den händelse frakt-, tull- eller andra avgifter tillkommer på konkurrenters priser, skall alla sådana avgifter inkluderas vid jämförelse.

En prisgaranti går ej att kombinera med www.lagbutik.se’s övriga rabatter såsom värdekoder, kampanjer eller andra erbjudanden.